Annons

Växjöföretaget vinner pris - igen

Växjö • Publicerad 19 juni 2020
Visma
VismaFoto: Lena Gunnarsson

I veckan tilldelades Växjöföretaget Visma Spcs det Stora IT-kompetenspriset. Det är andra gången som företaget vinner priset.

– Att få det här priset för andra gången är jätteroligt! Det är ett kvitto på att vår strävan efter att vara en arbetsplats i världsklass har effekt. Vi jobbar stenhårt med att vara en attraktiv arbetsgivare för framtidens medarbetare, inte minst genom samverkan lokalt och kompetensutveckling bland medarbetarna, säger Charlotte von Sydow, vd för Visma Spcs.

Annons

Priset delas ut av institutionen för datavetenskap och medieteknik vid Linnéuniversitetet och syftet är att hylla en arbetsgivare som arbetat strategiskt och engagerat för att säkra den framtida kompetensförsörjningen inom IT.

– Alla nominerade gör ett fantastiskt jobb när det gäller samverkan och intern kompetensutveckling. Det är roligt att se hur företagen utvecklas från år till år och hur de här frågorna får mer och mer fokus. Konkurrensen blir allt skarpare och det som räckte för vinst för ett par år sedan räcker knappt för att ens bli nominerad nu, så på så sätt är alla tio vinnare. Arbetet gynnar inte bara det enskilda företaget, utan alla blir bättre och ett positivt klimat skapas i hela Linnéregionen, säger Diana Unander, projektkoordinator för Stora IT-kompetenspriset.

Det fysiska priset delas ut i september.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons