Annons

Växjöfrisören kan bli årets bästa

Publicerad 25 november 2016
Foto: Johan Christensen, Smålandsposten
Foto: Johan Christensen, Smålandsposten

För tolfte året i rad arrangeras tävlingen Årets Frisör 2017 i Sverige. En av de nominerade är Växjöfrisören Fiorella Geraci Andersson, som till vardags driver salongen Blanc Geraci-Lundberg i Växjö, skriver Smålandsposten. Fiorella är redan unik i tävlingen, som den enda i Sverige som vunnit utmärkelsen tre gånger.

– Årets Frisör är Sveriges största tävling för frisörer och att bli nominerad är enormt betydelsefullt. Vi är oerhört stolta över att nivån blir högre och högre varje år, säger Wiveka Gillow, marknadschef för branschorganisationen Frisörföretagarna och tävlingens arrangör, till Smålandsposten.

Hon är nominerad i kategorin Årets Avantgarde och kan alltså utses till Årets Frisör för fjärde gången. VXOnews har tidigare intervjuat Fiorella Geraci Andersson. Läs intervjun här.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons