Annons

Växjögymmet kan bli Årets gym i Sverige

Växjö • Publicerad 10 november 2021

Årets nominerade i tävlingen Guldhjärtat har publicerats. Det beskrivs som träningsvärldens motsvarighet till Oscarsgalan och hyllar eldsjälar och profiler inom träning. Guldhjärtat är Fitnessfestivalens pris och delas ut i sex olika kategorier. Flera personer i Växjö är nominerade till prestigefyllda priser.

Erika Gyllenhammar på Moves & Motivation i Växjö är en av de nominerade i kategorin Årets PT. Hon har bland annat nominerats för att hon inte bara har hjälpt till med resultat utan också hjälp till att hitta glädjen i träningen.

Annons

Anja Karlsson på Moves & Motivation är nominerad till Årets Gruppträningsinstruktör efter att ha beskrivits som en fantastiskt inspirerande person som alltid får en att känna sig sedd och som att man tillhör den stora "moves-familjen".

Moves & Motivation är dessutom även nominerade i kategorin Årets klubb/Gym.

”Trots att Moves ”bara” är en gruppträningsstudio så är dom omåttligt poppis i lilla Växjö. På grund av sin fantastiska anläggning där upplevelsen i samband med träningen blir en makalöst härlig kombo så har de vunnit många som kanske inte räknas som tränande personer till att röra sig!”, står det bland annat i nomineringen.

Erika Gyllenhammar på Moves & Motivation
Erika Gyllenhammar på Moves & Motivation
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons