Annons

Växjöpolis på kunglig middag

Växjö • Publicerad 5 juli 2018
Växjöpolis på kunglig middag.
Växjöpolis på kunglig middag.Foto: Olof Elfverson

Den 14 september hålls en middag på Stockholms slott. På middagen, som hålls av kungen och drottningen, ska bland annat ett antal personer från Kronobergs län delta. En av dessa är Växjökommissarien Tomas Hermander, som för några dagar sedan fick hem inbjudan.

– Det ska bli väldigt intressant, det är ju få medborgare som får tillfälle att träffa kungligheter. Det var ju lite överraskande att få hem ett brev från hovet. Jag undrade ju såklart ifall det var på riktigt och i sådana fall varför lilla jag fått den här inbjudan, säger han till Smålandsposten.

Det är landshövdingen Ingrid Burman som nominerat ett antal personer från länet för ””förtjänstfulla insatser inom eller för länet”. Tomas Hermander nominerades för sitt engagemang i organisation Krissamverkan Kronoberg.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons