Annons

Växjöpolitiker ska träffa Kungen

Växjö • Publicerad 28 augusti 2018
Foto: Jonas Gustafsson

Under tisdagens Trä och Teknik-mässa i Göteborg ska Växjöpolitikern Catharina Winberg (M), styrelseordförande för Växjö kommunföretag AB, delta i en lunch med Kungen.

– Det känns väldigt prestigefullt att som bostadspolitiskt ansvarig i kommunstyrelsen få den här förfrågan att vara med på en lunch med Kungen och samtidigt få dela med mig av den kunskap som finns i vår kommun när det gäller träbyggnation, säger Catharina Winberg (M).

Annons

Kungen och Catharina Winberg kommer också att träffas i mässhallen, där hon kommer att stå i Svenskt Trä:s monter och prata om svenska kommuners strategier för träbyggnation. Kungen har ett inbokat besök där under dagen.

I sitt tal under nationaldagsfirandet i Linnéparken i Växjö förra året sa Kungen att Växjö var en av de mest framgångsrika städerna vad gäller träbyggande.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons