Annons

Växjöprofilen fixar artisterna till kungliga firandet

Publicerad 14 juli 2016
Foto: Privat
Foto: Privat

I dag är det kronprinsessan Victorias 39-årsdag och hon firas traditionsenligt på Borgholm på Öland. Artisterna sminkas och får håret fixat av bland annat Växjöprofilen Cornelia Munge, frisör och en av ägarna till LYX VXO.

– Det är fjärde året i rad. Det känns jätteroligt och något som jag ser fram emot varje år. Jag ser till att inte boka någon semester innan, säger hon.

Annons

Kvällens firande leds av Kalle Moraeus och årets artister är Charlotte Perrelli, Lisa Miskovsky, Molly Pettersson Hammar, Jon Henrik Fjällgren, Loa Falkman och Frans. Men att det är några av Sveriges största artister som ska fixas är ingenting Cornelia tänker på.

– Det gäller att vara noggrann men det är ju som vem som helst. Det är lite mer press bakom och de vet oftast själva hur de vill ha och ställer fler krav men det är bara att hålla sig kolugn.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons