Annons

Växjöprofilen tävlar i populära tv-programmet

Växjö • Publicerad 4 november 2018
Foto: Pressbild/Discovery Networks Sweden

I Superstars 2019 tävlar åtta av Sveriges största och mest framgångsrika idrottsstjärnor. Bland stjärnorna som tävlar i nästa säsong finns två med koppling till Kronobergs län. Det är Växjöprofilen Anna Lindberg och Alvestasonen Jonas Björkman.

Förutom Anna Lindberg och Jonas Björkman tävlar Stefan Holm, Kajsa Bergqvist, Glenn Hysén, Emil Jönsson, Anna Jönsson Haag och Susanna Kallur.

Annons

– Årets upplaga av Superstars är verkligen något alldeles extra. Det är några utav Sveriges allra främsta idrottskvinnor och -män som gör upp i år. Deras vinnarinstinkter tog inte slut när de avslutade sina karriärer utan i stället har de verkligen gett allt under inspelningarna. Jag är helt övertygad om att vi kommer bjudas på minnesvärda ögonblick, säger Anne Appelberg, Exekutiv Producent Superstars 2019 på Discovery Networks Sweden, i pressmeddelande.

Foto: Pressbild/Discovery Networks Sweden
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons