Annons

Växjöprofilen till Expressen

Växjö • Publicerad 19 februari 2020
.
.Foto: SVEN LINDWALL

VeckoRevyns chefredaktör Irena Pozar från Växjö blir ny kolumnist i Expressen. Hon har varit nominerad till Stora journalistpriset och finalist i P4 Kronobergs tävling ”Årets kronobergare”.

– För mig är det viktigt att på en plats utanför VeckoRevyn kunna nå ut med frågor och perspektiv som ofta saknas i mediebevakningen i dag. Jag är glad att nu få det utrymmet, och extra glad att Expressens läsare får ta del av ett kvinnligt och ungt perspektiv, säger Irena Pozar.

Annons

Hon inledde sin karriär som journalist på Smålandspostens ungredaktion och har jobbat på både Nyheter 24 och Expressen.

– Många områden som berör unga är underbevakade. Irena Pozar är en stark röst som kommer att tillföra viktiga perspektiv i debatten, men också sätta ljus på delar av samhället dit vi och andra inte riktat blickarna. Hon kommer att stärka Expressens journalistik på flera sätt, säger Magnus Alselind, redaktionschef på Expressen.

Sedan tidigare är Alex Schulman, Cecilia Hagen, Leif GW Persson, Johan Hakelius, Patrik Lundberg, Jennifer Wegerup, Attila Yoldas, Jens Liljestrand och Lars Lindström kolumnister i Expressen. Även Cissi Wallin har rekryterats som ny kolumnist.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons