Annons

Växjöprofiler anställs av SVT

Växjö • Publicerad 5 oktober 2018
Foto: Maths Olsson

SVT Sport anställer två Växjöprofiler. Det är Patrik Jihde och Christoffer Braw som anställs inför supersportåret 2019, skriver Smålandsposten.

Christoffer Braw, tidigare medarbetare på Smålandspostens sportredaktion, blir projektledare och ska bland annat jobba med det alpina världsmästerskapet i Året och ishockey-VM.

Annons

– Jag ser verkligen fram emot att bli en del av redaktionen på SVT Sport. SVT har flera super-sportår framför sig, både med den dagliga sportbevakningen och med rättigheter till en rad stora mästerskap. Det ska bli kul att få vara en del av allt detta, säger Christoffer Braw till SVT:s interntidning Vi på tv.

Patrik Jihde, tidigare på P4 Kronoberg, blir evenemangsredaktör. Han kommer närmast från en redaktörstjänst på Kanal 75, som producerar det mesta inom trav och galopp i Sverige.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons