Annons

Växjös nya topprestaurang anställer 15

Växjö • Publicerad 28 januari 2019
Foto: Erik Corshammar

I vår öppnar en restaurang högst upp i Icon Växjö. Det är Växjökrögarna Felix och Fabian Astrén, som sedan tidigare driver Grilleriet, som ska öppna den nya restaurangen Skai med nytt koncept. Nu söker restaurangen personal.

– Det är mellan tolv och femton personer som ska jobba i restaurangen i ett första skede. Det kan bli fler men vi vill inte sikta för högt. Men vi har stora ambitioner för restaurangen både när det gäller lunch- och kvällsservering samt olika evenemang, säger Felix Astrén till Smålandsposten.

Annons

De ska anställa kökspersonal, serveringspersonal, diskare och bartender. En del av tjänsterna är redan tillsatta, bland annat rollen som kökschef. Det blir Jonas Troung, som tidigare har jobbat som köksmästare på prisade PM & Vänner.

Bröderna Astrén kommer att få tillgång till lokalen i mars och planen är att restaurangen ska öppna senast i början av maj. Restaurangens koncept hålls fortfarande hemligt.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons