Annons

Växjöskola inför distansundervisning för högstadieelever

Växjö • Publicerad 5 maj 2021
Foto: Alexander Mahmoud

Under onsdagen beslutade utbildningsnämndens nytillträdda ordförande Ida Eriksson (M) på rekommendation av smittskyddsläkaren i Region Kronoberg att Norregårdskolan ska införa distansundervisning för årskurs 8 och 9 efter ökad smittspridning.

”Genom att införa distansundervisning för årkurs 8 och 9 på Norregårdskolan hoppas Växjö kommun och smittskyddsläkaren att smittkedjan kommer brytas”, skriver Växjö kommun.

Beslutet gäller från och med torsdag 6 maj till och med onsdag 12 maj. Skolornas fritidsgårdsverksamhet kommer vara stängd kvällstid och endast vara öppen för elever i årskurs 7 under dagtid, all simundervisning ställs in för årskurs 8 och 9 på skolan och all undervisning för elever från andra skolor ställs in på Norregårdskolan, till exempel språkval och hemkunskap.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons