Annons

Växjötidning kan vinna priser

Växjö/Alvesta/Lessebo • Publicerad 22 februari 2019

Förra sommaren startades tidningen och nyhetssajten Mosaik i Växjö, Alvesta och Lessebo. Artiklarna är på svenska, engelska och arabiska. Tidningen har nu nominerats i två kategorier i tävlingen Årets Gratistidning.

– Vi är väldigt stolta över vår satsning på Mosaik. Tidningen innehåller artiklar på tre språk, vilket bidrar till integration och intresse för lokalsamhället. Genom tidningen och sajten kan fler invånare i Växjö, Alvesta och Lessebo ta del av relevanta och intressanta lokala nyheter, säger Daniel Rydström. chefredaktör och ansvarig utgivare på VXO Media.

Annons

I kategorin ”Årets reportage - sport, kultur, nöje” är reportaget om Daniel Rahimis väg till hockeyn nominerat. I kategorin ”Årets reportage - Politik, samhälle, näringsliv” är artikeln om Väninnor till väninnor i Alvesta nominerad.

VXO Media gör även VXOnews och Magazinet. Läs de nominerade reportagen nedan:

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons