GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Vd blir delägare i bolaget i Växjö

     Växjö • Publicerad söndag 20:00
     Foto: Martina Wärenfeldt

     Gasellföretaget RosholmDell Advokatbyrå, med säte i Växjö och flera kontor runt om i Sverige, har tagit in en ny delägare i bolaget. Det är Carolina Thoft, som är vd för bolaget sedan 2019.

     Carolina Thoft har arbetat på byrån sedan 2015 och är ansvarig för byråns arbetsrättsgrupp och ingår även i byråns grupper för processrätt och bolagsrätt.

     – Carolina är för mig helt rätt person att driva ett företag med. Hon arbetar extremt hårt, ger aldrig upp, har 100 % fokus på kunden, är orädd, empatisk och rolig. Hon passar perfekt in i ledningsteamet. Det är dessutom kul att två utav tre nya delägare på byrån är kvinnor. Med Carolina kommer vi att kunna växa och bli ännu bättre på att leverera användbar juridik till våra kunder, säger Martin Dell, en av RosholmDells grundare, i ett pressmeddelande.

     Carolina Thoft är även medgrundare av det kvinnliga affärsnätverket FEMTON.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.