Annons

Vd i Växjö slutar

Växjö • Publicerad 18 september 2018
Foto: Lena Gunnarsson

VXOnews har tidigare rapporterat om att Helena och Björn Collin ska driva verksamheterna med ansvar för service och facilitieter i Icon Växjö. Det innebär samtidigt att Helena Collin lämnar sin roll som vd för Företagsfabriken i Kronoberg AB den 28 september.

– Jag har haft åtta fantastiskt roliga och spännande år i min roll som vd på Företagsfabriken. Tillsammans med medarbetare och kollegor i Kronoberg har jag fått vara med om utvecklingen och tillväxten av så väl bolag som entreprenörer. Nu tar jag med mig all erfarenhet som drivna företagare delat med sig av under åren och påbörjar min egen resa som företagare i ett nystartat bolag. Därmed kommer jag att fortsätta bidra till näringslivets utveckling, fast i rollen som företagare, säger Helena Collin i ett pressmeddelande.

Annons

Ny tf vd blir Robert Unt, som dessutom är ny affärschef på Videum Science Park.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons