GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Vd i Växjö tar plats i styrelse

     Växjö • Publicerad 13 september 2018

     Christoffer Petrén, vd för Inpeople i Växjö, tar plats i styrelsen för Svensk skogsservice. Det sistnämnda företaget har ombud i bland annat Växjö och Tingsryd och planerar anställa 50 personer de närmaste två åren.

     – I rådande högkonjunktur är rekrytering ingen enkel utmaning. Som ett led i att säkerställa att Svensk skogsservice förblir det bästa skogsvårdsbolaget i Sverige att arbeta hos har vi valt in Christoffer Petrén i bolagets styrelse, säger bolagets vd och huvudägare Joakim Gustafsson i ett pressmeddelande enligt Smålandsposten.

     Daniel RydströmSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.