Annons

Vd lämnar stora företaget

Lammhult • Publicerad 19 januari 2021
Foto: Pressbild

Sofia Svensson avgår som vd och koncernchef för Lammhults Design Group. Hon ska gå vidare till en ny befattning utanför möbelbranschen men har sex månaders uppsägningstid och kommer att fortsätta i sin nuvarande roll tills vidare.

– Det har varit ett mycket stimulerande uppdrag att få leda och utveckla koncernen tillsammans med alla våra engagerade medarbetare på Lammhults Design Group. Jag har stort förtroende för att styrelsen kommer att rekrytera en kvalificerad ersättare som kommer att leda koncernen till fortsatt framgång, säger Sofia Svensson i ett pressmeddelande.

Annons

Hon tillträdde som vd och koncernchef för Lammhults Design Group i september 2018.

– Jag vill varmt tacka Sofia Svensson för hennes insatser och bidrag till koncernens fortsatta utveckling. Processen med att rekrytera en efterträdare påbörjas omgående, säger Peter Conradsson, styrelseordförande i Lammhults Design Group.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons