Annons

Verksamheten bäst i Sverige

Växjö • Publicerad 29 maj 2019
Foto: Nadia Hagberg

NyföretagarCentrum i Växjö, Alvesta och Uppvidinge är rankade som bäst i Sverige. Verksamheten får bäst betyg i den senaste NKI-undersökning, alltså Nöjd Kund-Index, som har genomförts i de 200 kommuner där NyföretagarCentrum har verksamhet.

100 procent anser att de har haft god nytt av rådgivningen och är beredda att rekommendera verksamheten till andra. 97 procent av besökarna är nöjda eller mycket nöjda med vår insats och på det sätt som verksamheten har hjälpt dem.

"Nöjda kunder är en kvalitetsstämpel för alla verksamheter. Vi har en stor efterfrågan på rådgivning och det är kul att kunna svara upp mot behovet, särskilt med tanke på våra knappa resurser. Kunderna känner vårt engagemang, att vi bryr oss och att vi ser till deras resultat i första hand. Nya, lönsamma företag är vår bästa marknadsföring”, säger Markus Yngvesson, rådgivare och verksamhetsledare.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons