GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Volvo vill öka – nya jobb till Braås

     Braås • Publicerad 25 juli 2021
     Foto: Urban Nilsson

     AB Volvo gjorde en vinst på cirka 11,3 miljarder kronor under andra kvartalet. Nu vill fordonsjätten öka sin produktion. Det kommer att skapa hundratals nya jobb och de kommer också att finnas vid anläggningen i Braås.

     – Vi har en oerhört hög efterfrågan. Vi försöker pressa output så mycket som det går nu eftersom kunderna skriker efter bilar, motorer och annan utrustning, säger Claes Eliasson, presschef hos AB Volvo till Smålandsposten.

     Enligt Michaela Rosberg Karlström, pressansvarig hos Volvo CE i Braås, kan det bli ett tiotal nyanställningar på fabriken.

     Läs mer här.

     Daniel RydströmSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.