GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     VXO-Campuspodden: ”Det är en svår hona vi har att göra med här

     Växjö • Publicerad 3 juni 2021
     Foto: Lars-Göran Rydqvist

     Campuspodden är den nya podcast för och av studenter på campus i Växjö. Viktoria Fagerström och Elin Gustavsson pluggar på Linnéuniversitet och pratar tillsammans och med gäster om campuslivet. Allt ni vill (och kanske inte vill) veta om vad som händer där.

     I femte avsnittet:

     G:son och Vicky Rider har gästen Lisa (de gillar Lisa-gäster) som pluggar till idrottslärare i det sista avsnittet innan sommaruppehållet.

     Campusfolket har ställt många frågor till Lisa innan avsnittet, svaren får ni i dagens podd! Leker de blivande idrottslärarna sig igenom utbildningen?

     Vicky Rider, aka sexologen, har ett quiz till G:son och Lisa. Förloraren ska bada i Siwansdammen.

     Och G:son har en sommarpresent till Vicky Rider som hon verkligen behöver.

     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.