GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     VXO-Campuspodden: Smisk slajdar in i podden

     Växjö • Publicerad 27 maj 2021
     Foto: Lars-Göran Rydqvist

     Campuspodden är den nya podcast för och av studenter på campus i Växjö. Viktoria Fagerström och Elin Gustavsson pluggar på Linnéuniversitet och pratar tillsammans och med gäster om campuslivet. Allt ni vill (och kanske inte vill) veta om vad som händer där.

     I fjärde avsnittet:

     G:son och Vicky Rider har en gäst i dagens avsnitt som berättar om hur det var att ha nollning via zoom.

     De pratar om psykisk ohälsa och hur viktigt det är att våga ställa frågan kring hur någon mår.

     Ska poliserna ha ovvar eller inte, är svenska killar sämst på att använda kondom och vem är Basse som avbryter gästen Lisa mitt under rajan tajtan med en flamingo i munnen?

     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.