Annons

Vxonews regler för kommentarer

På VXOnews facebooksida lägger vi ut många av våra nyheter från VXOnews.se. Vi vill att du och andra som följer oss ska kunna diskutera och kommentera de artiklar, bilder och tv-klipp som vi delar.
Växjö • Publicerad 13 april 2021 • Uppdaterad 10 juni 2021
.
.Foto: MAXIM THORE

Vi tror på högt i tak i debatten och välkomnar diskussion på vår sida. Vi har ett gemensamt ansvar för att debatten är saklig och att vi håller en god och respektfull ton mot varandra. Det här gäller i kommentarsfältet:

  • Håll en god ton, visa respekt och håll dig till ämnet. Tänk på att lagen om elektroniska anslagstavlor gäller när du kommenterar på VXOnews Facebooksida. Det innebär att du själv är personligt ansvarig för dina kommentarer.
  • Vi accepterar inte hatiska eller andra kränkande och negativa kommentarer om någons kön, sexuella läggning, etnicitet, politiska tillhörighet, religion eller yrke. Det är inte okej att komma med kränkande omdömen om enskilda, vilket gäller både personer som förekommer i våra artiklar och personer som deltar i diskussionen.
  • Självklart är sakliga kommentarer tillåtna, men visa respekt.
  • Kommentarer med hot, trakasserier eller obscena ord tas bort. Det gör även texter, bilder och konstverk som bryter mot upphovsrätten
  • Länkar till pornografiskt, sexistiskt eller rasistiskt innehåll är inte tillåtet.
  • Spam, kommersiella budskap, länkar till andra webbsajter eller annan form av marknadsföring är inte okej.

Redaktionen går dagligen igenom kommentarer och vid behov tar vi bort de som vi anser bryter mot gällande lagstiftning eller våra egna regler. Vi kommer också blockera användare som vid upprepade tillfällen bryter mot våra regler.

Annons

Om du hittar kommentarer eller inlägg som du anser bryter mot ovanstående är du alltid välkommen att kontakta oss.

Fler nyheter hittar du alltid på VXOnews.se!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons