Annons

VXOnews.se fyller fyra år

Växjö • Publicerad 20 januari 2020
Bilden är ett montage.
Bilden är ett montage.Foto: Smålandsposten

Den 20 januari 2016 startades VXOnews.se. Nyhetssajten med snabba nyheter från Växjö fyller nu fyra år. Sedan starten har sajten vuxit för varje år och under 2019 lästes artiklarna över 21,6 miljoner gånger, en ökning med 25 procent jämfört med föregående år.

– VXOnews har blivit en självklar nyhetsförmedlare och nyhetskälla i Växjö. Vårt format och innehåll verkar verkligen passa Växjöborna och vi är väldigt glada och tacksamma över läsarnas och följarnas engagemang under dessa år. Vi siktar på att bli ännu bättre och större framöver, säger Daniel Rydström, ansvarig utgivare och chefredaktör på VXOnews.se.

Annons

Redaktionen på VXOnews.se arbetar även med produkter som gratistidningarna Magazinet och Mosaik, sportsajterna Minhockey.se och Minboll.se samt livsstilssajten VXOweek.se.

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons