Annons

Youtubestjärnor kommer till Växjö

Växjö • Publicerad 14 september 2018
Foto: Johanna Ursjö

Under året arrangeras Idrottens dag på 31 orter runt om i Sverige. I Kronobergs län arrangeras Idrottens dag i Växjö och Vislanda. Det är en dag med aktiviteter, som ska inspirera till rörelse och samtalet om hur idrotten ska utvecklas för att engagera människor även i framtiden.

Den 15 september arrangerar Smålandsidrotten Idrottens dag vid Araby Park Arena i Växjö och den 29 september hålls det vid Aktivitetsparken i Vislanda. Vid båda tillfällena gästar SkillTwins, de svenska bröderna som blivit en av världens största sportinfluencers på sociala medier. De ska visa upp och lära ut sina fotbollskonster.

Skilltwins har bland annat över 2,3 miljoner prenumeranter på sin Youtubekanal och över 2,1 miljoner följare på Facebook. De har också ett eget spel till mobilen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons