Annons

Ytterligare smällar skapar oro

Publicerad 1 mars 2016
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Den senaste veckan har kraftiga smällar hörts vid flera tillfällen vid campusområdet, Teleborg och söder. Sent på måndagskvällen hördes nya smällar i Växjö. Enligt uppgifter till Vxonews ska det ha hörts i Araby, Dalbo och Hovshaga.

– Det ska handla om dova, kraftiga smällar, säger polisens inre befäl Andreas Jörnefeldt.

Annons

Polisen ska ha varit ute på platserna där det hörts utan att hitta några spår efter någonting och inget brott kan knytas till platserna. Många människor har på sociala medier uttryckt sin oro över smällarna den senaste veckan.

Till P4 Kronoberg säger Andreas Jörnefeldt att polisen gör ju sitt yttersta för att stävja detta. Han menar att ovissheten om vad det rör sig om och var det smäller gör att det sprids en oro.

Polisen jobbar med tips från allmänheten och underrättelseinformation för att försöka ta reda på vad det är som smäller och vad det beror på.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons