Annons
Innehåll från Växjö Energi

Möt elingenjören som hittade drömjobbet på Växjö Energi

Uppstartsmöte med beställare, ta fram tidplan och söka bygglov. Men också arbete med nyanslutningar, ombyggnad och tillbyggnad. Ingen dag är den andra lik för Damir Ahmetovic som jobbar som projektör på Växjö Energi.
Den här texten är en annons. Den är inte skriven av tidningens journalister.

Damir Ahmetovic har ett imponerande cv. Han är utbildad elingenjör och har jobbat som elinstallatör, kvalitetsansvarig inom industrin och med solcellsproduktion. Han har även haft uppdrag som arbetsledare. På Växjö Energi jobbar Damir som projektör/beredare för elnät.

– Jag har en ganska bred arbetslivserfarenhet och har haft möjlighet att jobba på många spännande företag. Nu känns det väldigt bra att jobba på ett företag som verkligen gör skillnad i Växjö. Elnät är superviktigt.

Hur är Växjö Energi som arbetsplats?

– Det är stor flexibilitet och man får möjlighet att jobba med roliga och utmanande projekt.

Som projektör jobbar Damir med många olika projekt och hans arbetsuppgifter är väldigt skiftande då han gör allt från att ta fram arbetsunderlag utifrån projektets tidsplan och söka bygglov till att arbeta med nyanslutningar, både i exploateringsområden och vid ombyggnad eller tillbyggnad.

– Jag tycker varje projekt är spännande och har sina utmaningar. Jobbet passar mig jättebra då det är varierande arbetsuppgifter. Dessutom har vi en väldigt bra sammanhållning på jobbet och alla kollegor är glada.

Växjö Energi satsar på sin personal. När Damir började fick han både externa och interna utbildningar, vilket gjorde att han kom in i sin roll väldigt snabbt.

– Det tycker jag är väldigt bra. Jag känner att jag blir sedd och att det finns möjlighet till personlig utveckling.

Växjö Energi i korthet

Erbjuder produkter och tjänster inom el, fjärrvärme och fjärrkyla i Växjö kommun. Genom dotterbolaget Wexnet erbjuder man även bredband på flera orter i Kronoberg.

Antal anställda: 203

Grundades: Redan år 1887

Kundlöfte: En del av din vardag – och en helt annorlunda framtid.

Denna text är en annons producerad av Gota Media Brand Studio och inte av redaktionen. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på native@gotamedia.se