GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Annons
Innehåll från Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

”Växjöborna planerar inför framtiden”

Allt fler i Växjö med omnejd väljer att planera för en framtida potentiell försäljning av sin bostad, även om de inte tänker sälja här och nu.
Den här texten är en annons. Den är inte skriven av tidningens journalister.

— De vill stå redo att sälja snabbt när drömhemmet dyker upp, säger Jonas Hell-ström, fastighetsmäklare på Länsförsäkring-ar Fastighetsförmedling i Växjö och Alvesta.

Trots coronavirusets framfart och den speciella situation samhället befinner sig i så har det i slutet av mars fortsatt att dyka upp folk på visningar i Växjö/Alvesta.

— Bostadsmarknaden lever alltid på något sätt. Det finns alltid lägen då familjesituationen förändras. Familjer utökas, par separerar eller flyttar på grund av nya jobb, säger Jonas Hellström.

”Nu är det extra viktigt att förbereda sig”

Det är just sådant som gör att en eftertraktad villa eller lägenhet plötsligt kan bli ledig. Då är det bra att vara förberedd. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling talar därför varmt om deras tjänst Försprång.

— I dessa tider är det extra viktigt att man förbereder sig så att man inte hamnar i en jobbig situation längre fram. Då kan det vara en stor fördel att ha åtaganden som besiktning och foton på sin bostad avklarade, om man lite längre fram vill sälja snabbt.

Betydligt fler Försprångsbostäder

Ett annat plus med denna framförhållning är att mäklaren i ett tidigt skede kan börja sondera terrängen och annonsera ut bostaden på hemsidan lansfast.se/vaxjo. Via sitt kontaktnät kan hen slå en signal till utvalda intresserade spekulanter redan innan bostaden når ut på traditionella sajter, något som kan ge en indikation på slutpriset men också leda till en snabb affär.

— Hittills i år har många av bostäderna vi förmedlat i Växjö med omnejd varit via tjänsten Försprång. Det är betydligt fler än tidigare, säger Jonas Hellström.

Varför har Försprång-konceptet fungerat så bra i Växjö med omnejd tror du?

— Vi är en av de ledande mäklarbyråerna här, folk vet vilka vi är samt att vi har ett brett kontaktnät. Det är tacksamt att jobba i en mindre stad då ryktet går snabbt om man är duktig på det man gör. Jag tror vi kommer få se ännu mer av den här typen av försäljningar, de ger en trygghet för både köparen och säljaren.

Brett kontaktnät

Kontaktnätet gör att Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Växjö har bra koll på vilka bostäder deras olika kunder söker.

— Jag brukar alltid lyfta luren och säga att ”nu har jag nog något som passar er”. Det blir lite VIP-känsla och både köpare och säljare känner sig prioriterade. Dessutom vet folk att allt inte dyker upp på populära bostadssajter på nätet längre så det är inte så konstigt att denna tjänst ökar hela tiden, säger Jonas.

”Behöver inte gambla”

Nyligen hjälpte han en barnfamilj att sälja de-ras villa via Försprång. Bostaden hade legat ute på Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings hemsida och nu fick de ett bud som var svårt att motstå.

— Så nu har de ett halvår på sig att hitta en ny bostad. Men de behöver inte gambla, pengarna till nästa insats är ju redan klara och de kan leta i en bredare prisklass.

Denna text är en annons och är inte producerad av redaktionen. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på native@gotamedia.se