Annons
Innehåll från Victoria Park

Victoria Park bygger nya hyresrätter i Växjö

Tillsammans med Peab bygger Victoria Park ett sjuvåningshus på Höstvägen 24 i Dalbo, Växjö. Hyreslägenheterna är fördelade på 2:or på 55 kvm och 3:or på 72 kvm. Inflyttningsdatum är beräknat till hösten 2019. De nya lägenheterna kommer att hålla en mycket hög standard och vara utrustade med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Samtliga lägenheter erbjuder en rymlig balkong eller en trevlig uteplats.
Den här texten är en annons. Den är inte skriven av tidningens journalister.

Vill du anmäla ditt intresse på lägenheterna? Klicka här för att skapa konto och göra en intresseanmälan.

Samarbete med Panncentralen

Victoria Park arbetar aktivt med att bedriva en hållbar och social förvaltning. Det innebär att bolaget rustar upp sina fastigheter, anställer långtidsarbetslösa människor i sina bostadsområden årligen samt skapar mervärde genom lokala samarbeten. I Växjö har Victoria Park ett bra samarbete med Panncentralen som finns beläget i hjärtat av Dalbo.

Lotta Roswall Larsson arbetar som samordnare på Panncentralen. Hon välkomnar alla till mötesplatsen som drivs av ideella föreningen Dalbo. Verksamheten ryms i en gammal panncentral som blev tom när området övergick till fjärrvärme. Pannan är inte längre kvar, men lokalen sprider fortfarande värme till människorna i området.

- Vi önskar att alla ska känna sig välkomna - som i ett vardagsrum, och den känslan skapar vi tillsammans med gästerna. I caféet kan man köpa fika, läsa tidningen, spela spel, få gratis tillgång till dator och umgås med andra besökare.

Dalbo är ett expansivt bostadsområde i en förändringsfas där fastighetsägare strävar efter att bygga upp ett attraktivt bostadsområde.

Inbjudan till informationsmöte

Vill du veta mer om det nya bostadshuset och lägenheterna? Välkommen på informationsmöte på Panncentralen, Sommarvägen 7 i Växjö, den 14:e mars klockan 17.30-19.30. Här får du information om tidplan, inflyttningsdatum och lägenheternas höga standard. Du får även chansen att ställa dina frågor till personalen på Victoria Park. Ingen föranmälan krävs för att delta på mötet. Läs mer här.

Denna text är en annons producerad av Gota Media Brand Studio och inte av redaktionen. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på native@gotamedia.se