Annons

Åby/Tjureda avslutade med förlust

Åby • Publicerad 16 februari 2020
.
.Foto: Andreas Nilelind

Åby/Tjureda mötte Villa Lidköping på hemmaplan i sista omgången av Elitserien herr i bandy under söndagen. Avslutningen gick nog inte riktigt enligt plan för Åby/Tjureda då laget förlorade med 3–18 i Eriksson Arena. Hemmalagets mål gjordes av Filip Fransson efter närmare två minuters spel, Filip Bringe i matchminut 75 och Victor Petersson i matchminut 85.

Under säsongen har Åby/Tjureda inte lyckats vinna en enda match och det är sedan tidigare klart att de åker ur Elitserien.

Annons

Åby/Tjureda blev klara för Elitserien den 16 februari år 2019. Sedan dess har de bland annat blivit uppmärksammade för det imponerande bygget av Eriksson Arena. I december fick projektledaren Bertil Sigvardsson åka till Stockholm för att ta emot utmärkelsen ”Årets Arena” som delades ut av Sport & Affärer. Läs mer om det nedan:

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons