Åby/Tjureda tappade allt i slutminuterna

Åby • Publicerad 6 november 2019
Åby/Tjureda förlorade första matchen i Eriksson Arnea.
Åby/Tjureda förlorade första matchen i Eriksson Arnea.Foto: LENA GUNNARSSON

1 636 åskådare fanns på plats i sprillans nya Eriksson Arena när Åby/Tjureda spelade sin första hemmamatch i elitserien.

Åby/Tjureda var på väg mot vinst mot Frillesås, men tappade sin 2–1-ledning när gästerna kvitterade på hörna när klockan tickade upp mot 90 minuter. I fjärde övertidsminuten kom också 2–3 och Åby/Tjureda förlorade sin första match i nya arenan. Matchen slutade 2–4.

Åby/Tjureda tog ledningen efter tio minuter genom Andreas Lysell. Gästerna kvitterade efter en knapp halvtimme, men strax efter gjorde Henrik Cervin att Åby/Tjureda åter var i ledningen.

I andra halvlek höll Åby/Tjureda emot länge, men kvitteringen kom på hörna genom Adam Rudell. Samma spelare satte sedan också 2–3-målet. I sjätte övertidsmålet kom sista målet till 2–4.