Annons

Åby/Tjureda har gjort klart med ny huvudtränare

Växjö • Publicerad 2 april 2022
Johan Svensson blir ny huvudtränare i Åby/Tjureda.
Johan Svensson blir ny huvudtränare i Åby/Tjureda.Foto: Privat

Tidigare i veckan rapporterade Vxonews att Åby/Tjuredas Sergej In-Fa-Lin slutar efter fyra säsonger som huvudtränare. Nu står det klart att den tidigare assisterande tränaren, Johan Svensson, tar över som huvudtränare. Kontraktet är skrivet över tre år.

– Det bli minst sagt en utmaning att ta över efter ”Sigge”. Jag har ju varit bakom honom i två år nu och han är jäkligt driven och vet hur han vill jobba med bandyn och laget. Jag har också mitt sätt jag vill jobba på, nu är det bara frågan vilket lag jag får, säger Johan Svensson till Smålandsposten.

Annons

Johan Svensson har har assisterat Sergej j In-Fa-Lin de två senaste säsongerna. Han har även jobbat som instruktör på bandygymnasiet, något han ska fortsätta med under tiden som huvudtränare.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons