Annons

Åby/Tjureda vill slå publikrekord

Växjö • Publicerad 19 februari 2021
.
.Foto: URBAN NILSSON

Under fredagskvällen spelar Åby/Tjureda mot Nässjö IF i bandyallsvenskan. Nu vill föreningen slå nytt publikrekord i Eriksson Arena – trots att de inte kan ta in publik.

Allmänheten får swisha ett valfritt belopp och för varje 50 kronor köper du en biljett. Alla som är med och bidrar har chans att vinna en signerad matchtröja.

Annons

"Ett rafflande derby som i normala tider hade fått "de flesta" att ägna fredagskvällen åt att småfrysa i Eriksson Arena men i pausen (under matchen?) värma sig med något gott. Antagligen hade arenan fyllts av de bägge lagens hejar-klackar trummandes och publikens påhejande tillrop. Vi hade framförallt fått se fartfylld bandy - live! Som vi saknar det”, skriver Åby/Tjureda på sin hemsida.

Målet är 2 050 biljetter och under torsdagen var 459 biljetter sålda. Det innebär att klubben fått in minst 22 950 kronor.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons