Andra raka segern för Tingsryd

Tingsryd • Publicerad 25 november 2018
Tingsryd jublar.
Tingsryd jublar.Foto: Lena Gunnarsson

Tingsryds AIF tog under söndagen lagets andra raka seger. TAIF vann hemmamatchen mot Modo med 4-3 efter förlängning.

Den första perioden var svängig och slutade 2-2. Daniel Ljunggren gjorde matchens första mål för sitt TAIF men gästerna kom tillbaka med två snabba mål. I numerärt överläge och med en minut kvar av perioden gjorde Joachim Nermark 2-2.

I den andra perioden gav Daniel Öhrn Tingsryd ledningen på nytt och en bra bit in i den tredje perioden ledde laget med 3-2. Men Modo tog matchen till förlängning med ett mål i powerplay med drygt tre minuter kvar att spel.

På övertid gjorde Rasmus Bengtsson det matchavgörande målet och sköt två poäng till Tingsryd.