Annons

Andrén om NHL och framtiden

Växjö • Publicerad 29 maj 2018
Foto: Lena Gunnarsson

När Viktor Fasth skadade sig i semifinalen mot Malmö Redhawks fick Växjö Lakers andremålvakt Viktor Andrén chansen. Han stod samtliga fyra matcher och släppte bara in ett mål, vilket gav en räddningsprocent på otroliga 99,09 procent.

Viktor Andréns huvudmål inför kommande säsong är att bli förstemålvakt. Men frågan är vart. Han har kontrakt med Växjö Lakers i två säsonger till, men har samtidigt fått ett antal förfrågningar från NHL.

Annons

– Om jag ska gå vidare till en annan klubb ska det vara en klubb som gillar det jag gör och som tror på mig. Det ska vara ett ställe där jag känner att jag kan fortsätta min utveckling. Samtidigt lever jag inte själv längre och det finns en social bit som också måste fungera så bra som möjligt, säger Viktor Andrén till Smålandsposten.

När Smålandsposten frågar när det är dags att fatta ett beslut svarar han:

– Det enda jag vet är att fönstret stänger den 15 juni. Jag är beredd att vänta ända fram till natten mellan den 14:e och 15:e om det skulle behövas. Jag vet att det beslut jag fattar kommer att vara det rätta för mig.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons