unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Anna Tenje positiv till kanotsatsning

Växjö kommun ställer sig positiva till initiativet. Kommunstyrelsens ordförande Anna Tenje (M) menar att det är vore en fantastisk satsning som ligger helt i linje med idrottsstaden Växjö.
– Det visar på bredden av de olika idrotter och idrottare som vill satsa i Växjö.
Foto: Pressbild

Anna betonar att kommunen fortfarande befinner sig i ett tidigt stadie i förhandlingarna och att några kostnader ännu inte preciserats.

– I första hand handlar detta om vad vi kan erbjuda i form av vackra vattendrag och en mångfald av paddelmöjligheter, goda övernattningsmöjligheter för de som besöker oss för att träna eller delta i tävlingar, goda samarbeten med andra idrottsklubbar och ett universitet som kan erbjuda utbildningar av intressen för dem som satsar på elitträning.

Det är många faktorer som ska vägas samman när Svenska Kanotförbundet ska fatta sitt beslut men Anna är hoppfull om Växjös chanser.

– Jag är helt säker på att en attraktiv idrottsstad i framkant kan stå sig väl gentemot våra konkurrenter.