Annons

Backen skriver A-lagskontrakt med Lakers

Växjö • Publicerad 12 maj 2023
Arvid Hurtig.
Arvid Hurtig.Foto: JONAS LJUNGDAHL

Inför den gångna säsongen kom Arvid Hurtig till Växjö Lakers juniorverksamhet och i höstas fick han SHL-debutera. Nu tar han klivet upp i A-laget och skriver seniorkontakt med klubben.

– Det ska bli superkul! Drömmen som jag har haft sedan barnsben är att få spela i SHL. När jag fick erbjudandet av Växjö fanns det inte något att fundera på. Lakers är det bästa laget i Sverige just nu, vilket dom har visat de senaste åren med fyra guld. Jag vet att Växjö inte känner sig färdiga med det, utan det kommer bli fler guld. Att få vara med på den fortsatta resan känns fantastiskt.

Annons

Det är en skridskoskicklig tvåvägsback som tränat en del med A-laget under säsongen.

– Arvid har gjort det väldigt bra när han har varit i vår verksamhet hela året. Vi känner att det är en spännande back som går en ljus framtid till mötes, säger sportchefen Henrik Evertsson.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons