Annons

Backtalangen stannar i Tingsryd

Tingsryd • Publicerad 27 juni 2018
Foto: Smålandsposten

I vintras fick försvararen Elias Gunnarsson a-lagsdebutera för moderklubben och är noterad för en match i allsvenskan med Tingsryds AIF.

18-åringen har ryktats till Karlskrona HK:s J20 Superelit-lag, men nu står det klart att han istället är klar för Tingsryds A-lag.

– Vi vill lyfta fram våra egna produkter och Elias är en av dem. Han är en skicklig tvåvägsback med ett bra spelsinne som behöver växa in i vuxenhockeyn. Skickligheten och alla redskapen har han redan och därför får han också chansen. Vi har skrivit ett avtal över ett år med Elias till att börja med. Jag vet att han uppvaktats intensivt av Karlskrona och det visar att vi gör något bra eftersom våra spelare är intressanta för Karlskrona. Jag vill passa på att gå ut och lugna våra egna fans med beskedet att han stannar kvar här, säger sportchefen Tomas Bergstrand till Smålandsposten.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons