Annons

Bekräftat: Lundberg stannar i Växjö Lakers

Martin Lundberg stannar i Växjö Lakers.
Forwarden har kritat på för två nya säsonger.
Växjö • Publicerad 16 maj 2022
Martin Lundberg har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med Växjö Lakers.
Martin Lundberg har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med Växjö Lakers.Foto: JONAS LJUNGDAHL

Under morgonen kunde vi avslöja att Martin Lundberg och Växjö Lakers var överens om en förlängning. På eftermiddagen bekräftade SHL-klubben våra uppgifter och meddelade att forwardens nya kontrakt sträcker sig över de två kommande hockey-åren.

– Det känns roligt att stanna kvar i klubben. Jag och familjen trivs bra i Växjö och jag ser fram emot att fortsätta tävla om fler SM-guld, säger Martin Lundberg i ett pressmeddelande.

Annons

Forwarden har de två senaste säsongerna varit assisterande lagkapten och har varit med och vunnit klubbens två senaste SM-guld, 2018 och 2021.

– Martin innebär för oss en stabilitet och hunger som vi är väldigt glada att även fortsatt ha tillgång till. Med Martin får vi en spelare som vi vet alltid finns där när det betyder som mest. Vi ser fram mot ytterligare två år av samarbete, säger sportchef Henrik Evertsson i samma pressmeddelande.

Nästa vinter blir Lundbergs sjätte raka i Växjö Lakers. Han är, tillsammans med Frölundas Joel Lundqvist, den nu aktiva SHL-spelaren som har vunnit flest SM-guld. Lundberg har, över de två med Lakers, även vunnit två med Skellefteå och står därmed på totalt fyra stycken.

Alexander JepsenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons