Annons

Carolina Toresson vinner pris

Växjö • Publicerad 5 maj 2023
Carolina Toresson, PR- och kommunikationschef för Växjö Lakers.
Carolina Toresson, PR- och kommunikationschef för Växjö Lakers.Foto: JONAS LJUNGDAHL

Växjö Lakers PR- och kommunikationschef Carolina Toresson prisas. Hon har av Ishockeyjournalisternas Kamratförening utsetts till Årets Pressvärd säsongen 2022-2023.

”Carolina har i sitt arbete skapat en skapat en positiv stämning och relation till samtliga anställda i Växjö Lakers. För henne är ingenting omöjligt och hennes budskap är att journalister ska känna sig hemma vid kontakter med Växjö Lakers. Hon är alltid nåbar, något som uppskattas inte minst av journalister”, står det i motiveringen.

Annons

Carolina Toresson kom till Växjö Lakers 2012 och började som försäljningsansvarig för biljetter. Innan dess hade hon jobbat på produktionsbolaget Wondermedia och var projektledare för öppet hus och invigningen av Vida Arena i september 2011.

Utmärkelsen Årets Pressvärd är årligen återkommande och delades ut första gången säsongen 1992-1993 då Lars Lindgren från Luleå HF belönades. Det är andra gången en från Växjö Lakers vinner utmärkelsen. 2017/2018 prisades Adam Söderberg.

Växjö Lakers vann förra veckan klubbens fjärde SM-guld på åtta år.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons