GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     De möter Åby/Tjureda i premiären

     Åby • Publicerad 18 juni 2021
     Sergej In-Fa-Lin, Åby/tjuredas tränare.
     Sergej In-Fa-Lin, Åby/tjuredas tränare.
     Foto: LENA GUNNARSSON

     Bandyallsvenskan kommer att spelas över 26 omgångar och med 13 lag. En vakans har funnits en tid på grund av att Jönköping drog sig ur serien.

     Till nästa vinter möter alla lag alla en gång hemma och en gång borta, efter att flera klubbar ska ha velat ha det så, enligt ett utskick från förbundet.

     Åby/Tjureda inleder bandy-året den 30 oktober och tar då emot Katrineholm hemma i Eriksson Arena. Säsongens ”Annandagsderby” spelar Åby/Tjureda i Lidköping.

     Alexander JepsenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.