Annons

Det blir namnet på Åby/Tjuredas nya arena

Åby • Publicerad 4 november 2019
Eriksson Arena.
Eriksson Arena.Foto: LENA GUNNARSSON

På onsdag spelas den första elitseriematchen i Åby. Det blir premiär i den nya arenan och i dag presenterar klubben namnet. Arenan kommer att heta Eriksson Arena.

”Arenanamnet har sin bakgrund i en privatperson som vill hedra sina bortgångna föräldrar. Personen är djupt imponerad över hur ideella krafter kan sluta samman och skapa den framgång som ÅTIF gjort såväl sportsligt som arbetsmässigt med bandyarenan som senaste resultat. Arenasponsorn ser stora likheter mellan sina föräldrar och det som de ideella krafterna i ÅTIF har åstadkommit. Hårt slit i det tysta under många år utan att framhäva sig själva, och med en genuin småländsk envishet, klokskap och kämparanda lyckas nå framgång”, skriver klubben i ett pressmeddelande.

Annons

Den nya arenasponsorn vill vara anonym och har jobbat hårt i många år. Nu hoppas personen att fler likasinnade ska gå in som samarbetspartner till Åby/Tjureda.

”Åby/Tjureda IF är mycket tacksamma och glada för att privatpersonen har valt att samarbeta med föreningen, och vi ska fortsätta kämpa på i samma anda som föräldrarna till vår arenapartner”, skriver klubbens ordförande Johan Sigvardsson i ett pressmeddelande.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons