Annons

Dream Team till SM-finalen

Publicerad 19 april 2017
Foto: Smålandsposten
Foto: Smålandsposten

På lördag spelar Växjö Vipers en historisk SM-final i Globen. Förutom hundratals Vipersfans, med stöd av Lakers Lakejer, kommer även Vipers Dream Team att vara på plats och ge sitt stöd till sin klubb. Vipers Dream Team består av spelare med funktionsnedsättning som, precis som i fjol, överraskades på träningen med att få finalbiljetter av samarbetspartner Atea i Växjö.

– Vipers är ett föredöme när vi tittar på hur föreningar i olika idrotter jobbar och som vi samarbetar med. Vi tittar på hur man jobbar med bredd, att alla skall få vara med, socialt ansvar med mera och Vipers har både pojk- och flicklag, dam- och herrlag och lag för funktionsnedsatta och en filosofie att alla skall få vara med, säger Oskar Aspengren på Atea till klubbens hemsida.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons