Efterlängtad seger för Tingsryd

Tingsryd • Publicerad 26 oktober 2018

Tingsryd tappade segern med tretton sekunder kvar att spela mot Björklöven i onsdagen. Men fredagens hemmamatch mot Almtuna slutade med tre efterlängtade och välbehövliga poäng. TAIF vann matchen med 4-1.

Tingsryd tog ledningen i numerärt underläge efter 09.37. Det var Simon Norberg som gjorde mål i boxplay.

I slutet av den andra perioden utökade Tingsryd ledningen genom Måns Hermansson och i början av den sista perioden gjorde Rasmus Bengtsson 3-0. Almtuna utnyttjade sedan ett powerplay och reducerade drygt en minut senare men kom inte närmare än så.

Efter att bortalaget tagit ut målvakten med tre minuter kvar att spela kunde Max Novak göra 4-1 i tom bur. Segern var den nya tränaren Richard Melkerssons första seger.