Annons

Egna produkten ryktas hem till Tingsryds AIF

Tingsryd • Publicerad 20 mars 2019
Adam Persson.Foto: Henrik Eriksson

Under de två senaste säsongerna har Tingsrydskillen Adam Persson spelat för Kalmar HC. I fjol var forwarden med och förde upp laget i hockeyettan, en nivå som han den här vintern har spelat på. För KHC producerade 24-åringen 23 poäng på 32 matcher under säsongen som gick.

Nu kommer Östra Småland med uppgifter som säger att Tingsryds AIF vill värva hem Persson.

Annons

– Det vet jag inget om faktiskt. Jag har inte pratat med dem och har inte fått något kontraktsförslag från dem. Jag har pratat lite med Kalmar, men inte mer än så, säger Persson till Östra Småland.

Tingsryds avgående sportchef Tomas Bergstrand säger till Smålandsposten att det kan finnas ett intresse från klubbens sida men att parterna inte har varit i kontakt, än i alla fall.

– Vi tittar alltid på egna produkter och det är klart att vi har ögonen öppna för Adam. Vi har koll på vad han kan och vad han har gjort. Det är väl där vi är nu, längre än så har vi inte gått i våra tankar, säger Bergstrand till SMP.

Alexander Jepsen
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons