Annons

Eldsjälen får ny roll i Öster

Växjö • Publicerad 8 februari 2024
Eldsjälen Peter Lind blir Players Manager för Öster.
Eldsjälen Peter Lind blir Players Manager för Öster.Foto: Pressbild

I den allsvenska premiären 1968 såg Peter Lind sin första match med Öster. Sedan dess har han följt laget och i många år arbetat i föreningen. Han är med i arenagruppen och har varit lagledare i samband med U21-lagets matcher. Nu får Peter Lind en ny utökad roll som Players Manager.

– Peter är en riktig eldsjäl som funnits med kring Öster i många år på olika sätt. Det känns fantastiskt bra att vi kommit överens om en utökad roll i föreningen där han blir en viktig länk mellan spelartruppen och övriga organisationen. Han kommer att hjälpa såväl spelarna som föreningen med olika praktiska saker och även vara delaktig i att introducera nya spelare i föreningen och staden, säger klubbdirektör Jens Magnusson.

Annons

Peter Lind tillträder sin nya roll omgående och kommer att ingå i ledarstaben där han bland annat kommer att hjälpa spelarna med praktiska saker och bistå materialförvaltaren i delar av hans arbeten.

– Det kommer bli oerhört roligt och stimulerande att bland annat få hjälpa och stötta grabbarna i truppen samt att få vara med och hjälpa föreningen att nå Allsvenskan, säger han.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons