Elfte raka för Växjö Lakers

Växjö • Publicerad 10 januari 2019
Erik Josefsson
Erik JosefssonFoto: JONAS LJUNGDAHL

Växjö Lakers tog under torsdagskvällen den elfte raka hemmasegern i Vida Arena. Laget besegrade tabelljumbon Timrå IK med 3-2.

Växjö tog ledningen inför 3 930 personer i Vida Arena genom Brendan Shinnimin. Kanadensaren är i storform och gjorde sitt sjätte mål på fem matcher.

I den andra perioden bjöds gästerna in i matchen och Timrå förvaltade ett läge till 1-1. Likaläget höll dock bara i drygt tre minuter innan Janne Pesonen gjorde sitt tionde mål för säsongen. Tre minuter senare assisterade Pontus Netterberg snyggt fram till Erik Josefsson, som gjorde 3-1.

Timrå gjorde ett reduceringsmål i den tredje och sista perioden men lyckades inte spräcka Lakers vinstsvit på hemmais. Växjö Lakers vann matchen med 3-2 och spelar på lördag mot Brynäs i Vida Arena.