Annons

Fem spelare förlänger med Växjö Vipers

Växjö • Publicerad 18 maj 2024
Niklas Ramirez och Victor Hansson blir kvar i Växjö Vipers.
Niklas Ramirez och Victor Hansson blir kvar i Växjö Vipers.Foto: PER WIKLUND

Niklas Ramirez har ryktats vara på väg bort från Växjö Vipers efter många säsonger i klubben. Storvreta har nämnts i spekulationerna men nu står det klart att Ramirez fortsätter i Vipers. Han är en av fem spelare som förlänger med klubben. De andra är Victor Hansson, Emil Nye, Linus Pettersson och Ludvig Öberg.

– Alla dessa spelare har jag sett som viktiga och självklara spelare i ett teambygge som sätts ihop för att kunna gå hela vägen. Victor och Linus som tillhör stommen i Vipers och viktiga kulturbärare. Emil Nyh som tillhör framtiden. Öberg som är en offensivt farlig rightback, svåra att finna. Och sist men inte minst, Ramirez som är en av världens bästa defensiva backar men som faktiskt har massor av offensiva kunskaper kvar att visa SSL-publiken, säger sportchefen Erik Eskils i ett pressmeddelande.

Samtidigt står det klart att 20-årige Emil Thorwid lämnar Växjö Vipers efter två säsonger. Han kom till Växjö från Sirius och vänder nu tillbaka till sin gamla klubb i Uppsala. Emil Thorwid beskrivs av Erik Eskils som en av Sveriges största talangen men har fått väldigt lite speltid hos Vipers på grund av konkurrensen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons