Annons

Fina framgångar för Växjöklubbarna

Växjö • Publicerad 4 oktober 2023
Liam Andersson, Yakub Rashid Ahmed, Andrija Martic, Zurab Maghlaperidze och Mohammed Alaa från ATF Gym.
Liam Andersson, Yakub Rashid Ahmed, Andrija Martic, Zurab Maghlaperidze och Mohammed Alaa från ATF Gym.Foto: Privat

Både ATF Gym och Växjö Titans hade på sistone haft stora framgångar.

Växjö Titans MMA-fighter William Swärd vann sin titelmatch i lättvikt på galan Wolf Fight Promotion 8 i Halmstad Arena. Han skulle först ha mött Sebastian Furmanek från Helsingborg men på grund av sjukdom ställdes den matchen in och i stället blev det en titelmatch mot Joel Jensen från Göteborg. Domaren stoppade matchen innan den andra rondens slut och utropade William Swärd som vinnare på teknisk knock out. Han är obesegrad i A-klass efter fem matcher.

William Swärd, Växjö Titans, vann sin MMA-match i lördags kväll.
William Swärd, Växjö Titans, vann sin MMA-match i lördags kväll.Foto: Privat
Annons

Nyligen blev Växjö Titans Ajin Kamil svensk mästare i brasiliansk jiu-jitsu efter att ha besegrat Olle Häggblad från Nybro Kampsportscentrum i finalen.

Ajin Kamil, Växjö Titans, har vunnit SM-guld.
Ajin Kamil, Växjö Titans, har vunnit SM-guld.Foto: Privat

I helgen var ATF Gym på Grupen cup i Söderköping där det blev två guld och två brons. Det är en stor boxningstävling med 231 tävlande. Yakub Rashid Ahmed hade en tuff final men lyckades vinna guld i sin första stora cup. Det gjorde även den mer rutinerade Zurab Maghlaperidze. Liam Andersson och Mohammed Alaa fick med sig en bronsmedalj vardera.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE! Testa Smålandsposten gratis i 30 dagar:

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons