Fjärde raka för Växjö DFF

Publicerad 7 maj 2017

Elitettans serieledare Växjö DFF fortsätter att vinna. Under söndagen vann laget borta mot det exallsvenska laget Mallbacken med 2-0.

Efter en mållös första halvlek gjorde Ritah Kivumbi matchens första mål efter 68 minuter. Bara två minuter senare kom också 2-0, då genom Elin Karlsson.

Växjö DFF har inte förlorat en match i Elitettan sedan 29 maj förra året. Laget har tolv poäng av tolv möjliga hittills den här säsongen.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="sv" dir="ltr">Segerbild! <a href="https://t.co/ALRr0myppF">pic.twitter.com/ALRr0myppF</a></p>&mdash; Växjö DFF (@VxjDFF) <a href="https://twitter.com/VxjDFF/status/861218173336657920">May 7, 2017</a></blockquote>