Fjärde raka förlusten för TAIF

Karlskoga • Publicerad 1 oktober 2018
Tex Williamsson gjorde en riktigt bra match för Taif på måndagen.
Tex Williamsson gjorde en riktigt bra match för Taif på måndagen.Foto: Filip Sjöfors

Den första perioden av måndagens möte mellan BIK Karlskoga och Tingsryds AIF slutade mållös. Under mittenakten sköt hemmalagets Oliver Eklind 1-0 efter 33:55.

Gästerna från Kronoberg fixade kvitteringen ungefär fem minuter senare då Rasmus Bengtsson, assisterad av Charlie Dodero och Daniel Ljunggren, hade målat.

Den tredje periodens resultat blev identiskt med den första – mållös. Matchen, som sågs av 2030 personer, gick således till förlängning.

På sudden avgjorde sedan hemmalaget. Karlskoga fick med sig två pinnar – Tingsryd bara en.

Gustaf Franzén blev segerskytt sedan han styrt in Dennis Frölands skott från den blålinjen bakom en för dagen utmärkt Tex Williamsson i TAIF-kassen.

Förlusten innebär att Tingsryds AIF fortfarande inte vet hur det är att vinna i årets hockeyallsvenska. Laget har fyra raka förluster efter de fyra inledande omgångarna. TAIF står totalt på två poäng.