Annons

Flera klubbar jagar Vipersback

Publicerad 27 april 2016
Foto: Filip Sjöfors, SMålandsposten
Foto: Filip Sjöfors, SMålandsposten

Både AIK och Sirius bekräftar intresse för Växjö Vipers Johan Roos. Den landslagsmeriterade 25-åringen har inget kontrakt till nästa säsong och med en flickvän som bor i Stockholm ser det ut att bli klubbyte.

– Klubbar har hört av sig men vilka det är vill jag inte kommentera. Men jag har sagt att jag kommer att lyssna på vad de har att erbjuda, säger Johan Roos till Sportbladet.

Annons

Han är revanschsugen efter den gångna säsongen, som inte blev som han personligen hade hoppats på. Bland annat har AIK bekräftat intresse och enligt uppgifter till tidningen ska han besöka klubben i helgen.

– Vi är intresserade, men har inte pratat så mycket. Förhoppningsvis blir det mer framöver, säger AIK:s sportchef Mikael Nordström till Sportbladet. Men AIK är inte ensam om att vilja ha 25-årige Johan Roos.

– Johan Roos är en fantastiskt bra spelare som inte viker ner sig. En alfahanne. Plus en sympatisk kille vid sidan om. Vi har haft kontakt, säger Sirius sportchef Nicklas Stuxgren till Sportbladet.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons